Garantie

Descarcati cererea de retur de AICI

SC Vapepoint Offline SRL acorda o garantie de 90 de zile pentru mod-uri (inclusiv cele din kit-uri) si incarcatoare.

Garantia acopera doar probleme de natura electronica sau defecte de fabrica.

Produsele in cauza trebuie livrate in aceeasi stare in care au fost trimise, insotite de toate accesoriile si documentele emise de catre SC Vapepoint Offline SRL.

Va rugam sa ambalati corespunzator produsele pentru transport, nu ne asumam responsabilitatea pentru defecte cauzate de reteaua de distributie prin care acestea sunt livrate.

Utilizarea incorecta a produselor sau supunerea lor la factori precum umiditate, caldura, praf, etc. duc la pierderea garantiei.

Atomizoarele, cartusele, rezistentele, lichidele, aromele, bazele, nicshot-urile, precum si alte accesorii nu beneficiaza de garantie deoarece sunt considerate produse consumabile. Orice defect de fabrica sau de natura transportului trebuie sesizat in maxim 24 de ore de la receptionarea produsului.

Pentru inregistrarea cererii de retur, trebuie sa descarcati fisierul CERERE DE RETUR, sa il listati, sa il completati si sa il livrati la adresa noastra impreuna cu produsul defect.

SC Vapepoint Offline SRL se obliga sa repare, sa inlocuiasca sau sa ramburseze contravaloarea produselor dupa caz.

In cazul in care produsul poate fi reparat, aceste va fi livrat ulterior la adresa indicata de dumneavoastra.

In cazul in care produsul nu mai poate fi reparat, acesta va fi inlocuit. Solicitarea unui alt produs fata de cel in cauza este posibila si aceasta decizie trebuie comunicata telefonic sau prin e-mail. In cazul in care produsul solicitat ulterior este mai scump, se va plati diferenta.

In cazul in care produsele nu respecta termenii de garantie si cererea de retur este respinsa, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a va putea comunica motivele pentru care aceasta a fost respinsa. In acest caz, costul transportului pentru livrarea produsului inapoi este suportat de catre client.