CLOSE

Livrare

Acest website este destinat exclusiv livrarii de produse catre persoane juridice sau persoane fizice cu o varsta de minim 18 ani.

Toate comenzile vor fi livrate in limita stocului disponibil. Daca unul sau mai multe produse sunt indisponibile vei fi instiintat in acest sent.

Termenul de livrare al produselor este de 24-72 ore, de la confirmarea comenzii, prin reteaua de distributie DPD sau NemoExpress pe baza unui contract de expediere.

Optiunea de ridicare din magazin este gratuita si produsele vor fi rezervate pentru o perioada de 48 de ore. In cazul in care produsele nu sunt ridicate, comanda va fi anulata din contul de utilizator. Pentru ridicarea produselor achitate online se va prezenta un act de identitate valabil pentru confirmarea identitatii.

Pentru comenzile mai mici de 150 de lei transportul este 20 de lei prin reteaua de distributie DPD si 15 lei prin reteaua de distributie NemoExpress. Pentru comenzile mai mari de 150 de lei beneficiati de transport gratuit prin reteaua de distributie NemoExpress.

In cazul comenzilor, cu adrese de livrare in afara ariei de acoperire a firmelor de curierat Nemo Express si DPD, clientul va fi instiintat cu privire la costul transportului, in functie de km exteriori. 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produselor in timpul livrarii, revine companiei de distributie DPD/NemoExpress.