Termeni si conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI WWW.VAPEPOINT.RO

 

 

TERMENI GENERALI

VAPEPOINT este denumirea comerciala a SC Vapepoint Offline SRL, persoana juridica cu sediul in Iasi, Str. Prof. Nicolae Oblu, Nr. 32, Mansarda, Camera 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J22/501/2018, CIF 38942544.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului. Utilizarea acestui website implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare prezentate mai jos.

In calitate de proprietar, administrator al website-ului www.vapepoint.ro, SC Vapepoint Offline SRL isi rezerva dreptul de a actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si sectiunea de TERMENI SI CONDITII, fara o notificare in prealabil. Va rugam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a verifica TERMENII SI CONDITIILE pe care ati agreat sa le respectati.

Continutul website-ului www.vapepoint.ro este proprietatea SC Vapepoint Offline SRL.

SC Vapepoint Offline SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe website-ul www.vapepoint.ro, in interes personal (efectuarea comenzilor online, informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce website-ul, de a copia sau de a exploata website-ul si continutul acestuia in oricare alta maniera in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Vapepoint Offline SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a website-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform legii Nr. 677/2001 si legii Nr. 506/2004 privind prelucarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SC Vapepoint Offline SRL exclusiv in urmatoarele scopuri: confirmarea, facturarea si livrarea comenzilor, promotii.

Aveti dreptul de acces si interventie asupra datelor cu caracter personal, de asemenea de a solicita stergerea lor din baza noastra de date.

SC Vapepoint Offline se obliga sa nu faca publice sau sa vanda baze de date care contin informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai.

PLASAREA COMENZILOR

Plasarea comenzilor pe www.vapepoint.ro se poate realiza doar prin crearea unui cont de utilizator.

Prin plasarea comenzilor esti de acord sa furnizezi date si informatii reale, corecte, complete si actuale precum in documente. In cazul in care aceasta obligatie nu este respectata in totalitate, ne rezervam dreptul de a bloca contul de utilizator pe o perioada nedeterminata.

Crearea unui cont de utilizator implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Clientul este direct responsabil de pastrarea in siguranta a acestor date intrucat orice activitate desfasurata pe contul de utilizator este in responsabilitatea clientului.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor ale website-ului esti responsabil de orice comanda plasata si plata efectuata din contul tau de utilizator.

Aveti dreptul de a anula in orice moment o comanda plasata pe website-ul www.vapepoint.ro.

Anularea comenzilor se poate face prin apel telefonic la 0743 378 172, prin completarea formularului de contact online, prin sectiunea de „Live Chat” sau prin trimiterea unui e-mail catre contact@vapepoint.ro

Livrare

Acest website este destinat exclusiv livrarii de produse catre persoane juridice sau persoane fizice cu o varsta de minim 18 ani.

Toate comenzile vor fi livrate in limita stocului disponibil. Daca unul sau mai multe produse sunt indisponibile vei fi instiintat in acest sent.

Termenul de livrare al produselor este de 24-72 ore, de la confirmarea comenzii, prin reteaua de distributie DPD  sau NemoExpress pe baza unui contract de expediere.

Optiunea de ridicare din magazin este gratuita si produsele vor fi rezervate pentru o perioada de 48 de ore. In cazul in care produsele nu sunt ridicate, comanda va fi anulata din contul de utilizator. Pentru ridicarea produselor achitate online se va prezenta un act de identitate valabil pentru confirmarea identitatii.

Pentru comenzile mai mici de 150 de lei transportul este 20 de lei prin reteaua de distributie DPD si 15 lei prin reteaua de distributie NemoExpress. Pentru comenzile mai mari de 150 de lei beneficiati de transport gratuit prin reteaua de distributie NemoExpress.

In cazul comenzilor, cu adrese de livrare in afara ariei de acoperire a firmelor de curierat Nemo Express si DPD, clientul va fi instiintat cu privire la costul transportului, in functie de km exteriori. 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produselor in timpul livrarii, revine companiei de distributie DPD/NemoExpress.

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor comandate de pe www.vapepoint.ro se poate face astfel:

– online cu cardul bancar unde procesarea datelor se face prin intermediul PayU, iar SC Vapepoint Offline SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii sau informatii referitoare la cardul bancar utilizat.

– prin numerar sau card bancar la ridicarea produselor direct din magazinul situat in Iasi, Str. Palat, Nr. 48

– prin numerar (LEI) la livrare, catre agentul DPD/NemoExpress

RETURNAREA PRODUSELOR

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile lucratoare de la receptia lor. Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi si insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat.

Din motive igienice, nu se pot returna urmatoarele produse (daca au fost utilizate): mustiuce, sticle de rezerva, recipiente, rezistente, cartuse, atomizoare, clearomizoare, kit-uri, pod-uri, lichide, arome, nicshot-uri.

La returnarea produselor, care se supun termenilor de mai sus, se ramburseaza suma produselor in termen de maxim 30 de zile de la receptionarea lor, excluzand taxa de transport. De asemenea, taxa transportului de retur este suportata in totalitate de client.

Nu se aplica conditiile de retur , mai sus mentionate, pentr produsele ridicate direct din magazin, intrucat clientul are posibilitatea de a verifica produsele in mod direct.

Pentru inregistrarea cererii de retur, trebuie sa descarcati fisierul CERERE DE RETUR, sa il listati, sa il completati si sa il livrati la adresa noastra impreuna cu produsul in cauza.

SC Vapepoint Offline SRL va suporta costurile de transport doar daca produsele nu corespund comenzii.

GARANTIE

SC Vapepoint Offline SRL acorda o garantie de 90 de zile pentru mod-uri (inclusiv cele din kit-uri) si incarcarcatoare.

Produsele in cauza trebuie livrate in aceeasi stare in care au fost trimise, insotite de toate accesoriile si documentele emise de catre SC Vapepoint Offline SRL.

Va rugam sa ambalati corespunzator produsele pentru transport, nu ne asumam responsabilitatea pentru defecte cauzate de reteaua de distributie prin care acestea sunt livrate.

Garantia acopera doar defecte de fabrica. Utilizarea incorecta a produselor sau supunerea lor la factori precum umiditate, caldura, praf, etc. duc la pierderea garantiei.

Atomizoarele, cartusele, rezistentele, lichidele, aromele, bazele, nicshot-urile, precum si alte accesorii nu beneficiaza de garantie deoarece sunt considerate produse consumabile. Orice defect de fabrica sau de natura transportului trebuie sesizat in maxim 24 de ore de la receptionarea produsului.

Pentru inregistrarea cererii de retur, trebuie sa descarcati fisierul CERERE DE RETUR, sa il listati, sa il completati si sa il livrati la adresa noastra impreuna cu produsul defect.

SC Vapepoint Offline SRL se obliga sa repare, sa inlocuiasca sau sa ramburseze contravaloarea produselor dupa caz.

In cazul in care poate fi reparat, aceste va fi livrat ulterior la adresa indicata de dumneavoastra.

In cazul in care produsul nu mai poate fi reparat, acesta va fi inlocuit. Solicitarea unui alt produs fata de cel in cauza este posibila si aceasta decizie trebuie comunicata telefonic sau prin e-mail. In cazul in care produsul solicitat ulterior este mai scump, se va plati diferenta.

In cazul in care produsele nu respecta termenii de garantie si cererea de retur este respinsa, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a va putea comunica motivele pentru care aceasta a fost respinsa. In acest caz, costul transportului pentru livrarea produsului inapoi este suportat de catre client.

DISPOZITII FINALE

Toate imaginile si informatiile afisate pe www.vapepoint.ro sunt cu titlu informativ si pot sa difere in realitate, desi facem eforturi sa introducem imagini si informatii cat mai precise.

De asemenea, atat noi cat si colaboratorii nostri, nu ne asuman responsabilitatea pentru defectiuni cauzate calculatorului, a tabletei sau a telefonului tau ca urmare a utilizarii website-ului nostru sau a descarcarii oricarui element de pe website.

SC Vapepoint Offline SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fel de accident, dauna sau prejudiciu rezultat in urma posesiei sau utilizarii necorespunzatoare a oricarui produs expediat.

Clientul isi va asuma intreaga responsabilitate de a se informa cu privire la produsele comandate si de a le folosi in conformitate cu recomandarile producatorului. De asemenea clientul isi va asuma responsabilitatea de a nu lasa aceste produse la indemana copiilor!

Prin folosirea website-ului si plasarea comenzilor va dati acordul ca ati luat la cunostinta acesti termeni si conditii si ca sunteti informati cu privire la modul in care functioneaza aceste produse. Nu uitati sa verificati periodic aceasta sectiune pentru modificari ulterioare.